torstai 13. tammikuuta 2011

karhunpoika sairastaa

Noniin, sieltä se kunnon flunssa sitten saapui.. olen niistänyt tänään ainakin tuhanteen kertaan ja aivastellut koko päivän.. Olo on väsynyt!!! Päivällä olin vielä menossa illan liikuntatunneille, mutta mitä lähemmäksi viittä kello kävi, sen pahempi oli olo, eli jätin sitten suosiolla menemättä. Parempi kai se on yrittää saada itsensä nyt kuntoon, että pääsis sitten ens viikolla taas mukaan liikkumaan (ainakin toivottavasti).

Olen juonut tänään varmaan kaksi litraa teetä, syönyt hedelmiä , juonut vettä ja yrittänyt ottaa rennosti. Yritin ekaa kertaa ottaa jopa lämpimän kylvyn kumminkin huonoin lopputuloksin.. lämmin vesi kun loppui kesken, joten kylvin sitten sellaisessa öö.. kivassa haaleassa vedessä. Ei ole onni kyllä kohdellut mua nyt oikeen hyvin :o

Nyt haluan itseni siihen kuntoon, että lauantaina kun R tulee vierailemaan voidaan tehdä kaikkea kivaa, eikä tarvi koko ajan valittaa, että väsyttää tai sattuu.. onneksi saan huomenna nukkua pitkään:)


AAaaaaatsiu ja sniiiiif.. tän päivän kovimmat sanat.. äitiii, mä tarviin sun marjamehua, voi kun sitä olis ees yksi purkki.

Oon koko illan maannut mun sängyllä ja aloin katsomaan Greyn anatomiaa ihan ekan tuotantokauden ekasta jaksosta lähtien.. mä niin tykkään siitä<3 Toivottavasti olo on huomenna parempi ja saan nukutuksi. Harmittaa niin olla kipeä, mut tää on elämää..

2 kommenttia:

  1. oi koitahan parantua siella! kipeena on ilkeeta olla vieraassa maassa ku ei saa just niita laakkeita ja mehuja ja muita juttuja mihin on kotona aina tottunut :/

    VastaaPoista
  2. juu mä yritän. viime yönä tuli nukuttua 11 tunnin unet ja tänään aion ottaa rauhallisesti ja mennä taas ajoissa nukkumaan, et huomenna olis sit parhassa mahdollisessa kunnossa R vastassa. Se mehu tekis kyllä hyvää:)

    VastaaPoista