perjantai 28. tammikuuta 2011

Pusupäivä

Otsikkoon viitaten tänään oli todellinen pusupäivä, molemmilta pojilta lenteli siihen tahtiin suukkoja, etten voinut kun ihmetellä.. vaikka kivaahan se oli:) Oltiin vissiin kaikki melkosen hyvällä tuulella. Päivä sujui muutenkin leppoisasti, M:llä ei ollut lainkaan koulua, joten O:n nukkuessa tehtiin siisti lentokonekirja, M kuvitti ja mä sanotin :D Päivä oli muutenkin melko lyhyt, koska tehtiin K:n kanssa vaihtarit, joten sain perjantai illan vapaaksi ja työskentelen ne tunnit sitten maanantai iltana.

Aamulla heräsin lenkille ja sitten piti olla se kavereiden kanssa skypettely, mutta kuinkas kävikään, tytöillä ei ollut lainkaan nettiä :D Kiitos muuten, että sain herätä tästä syystä puolitoista tuntia aikaisemmin kun olisi oikeesti tarvinnut;) No, huomenna ehkä uusi yritys!

Huomenna tosiaan mennään Tanskalaisen M:n kanssa salille ja siitä sitten suoraan jonnekkin.. mitä sitten päätetäänkin tehdä :) Hostisäni on tämän viikonlopun meillä, joten vietän mielelläni aikaa jossain muualla, kun se talo ei niin kovin suuri ole.. Asiasta ihan toiseen olen muuten lukenut jo reilu sata sivua twilightista ja oon tykännyt kovasti.. onneksi on vielä monta sataa sivua edessä ja sen jälkeen 3 muuta kirjaa, ei ainakaan ihan heti lopu kesken :D

Lopuksi vielä kuvaa tän viikon syömisistä.. siis vain pienestä osasta. Oon alkanut tekemään lounaaksi aina tomaattikeittoa/ tonnikalasalaattia ja noita hedelmiä löytyy kanssa aika runsaasti nyt päivittäin lautaselta. Lisäksi oon vähentänyt leivän ja pastan syömistä. Eiköhän näillä eväillä ja liikunnalla päästä jo aika hyvään alkuun tässä itseni kuntoonpistämis projektissa:)Appelsiineja ja mustikoita.. nam,nam<3

Mysliä, jugua ja mustikoita sekä tomaattikeittoa krutonkien kera, namskis:)

Ihanaa viikonloppua kaikille!<3

5 kommenttia:

 1. moikka, sori jos kysyn tätä väärässä paikassa, mut kyselisin et kauan sulla kesti toi prosessi että pääsit sinne jenkkilään, eli esim. infoon osallistumisesta sinne saapumiseen? :) ps. kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
 2. moikka! ei oo kuule ollenkaan väärä paikka kysellä:) itsehän alotin kyseisen prosessin melko ajoissa ja muistaakseni loppusyksystä olin haastattelussa, hakupaperit palauttelin sitten vasta haastattelun jälkeen ja joulukuun alussa sain tunnukset extranettiin ja silloin alettiin sitten perhettä etsiskelemään. perhe löytyi muistaakseni heti alkuvuodesta tammi/helmikuussa ja elokuun alussa tänne sitten tulin:) tää koko hakuvaihe on tosin tosi yksilöllistä au pairista riippuen ja sen voi suorittaa myös paljon nopeammassa ajassa mitä mulla meni. itse vaan tiesin jo ajoissa, että haluan au pairiksi lähteä ja siksi pystyin hoitamaan kaikki asiat melko rauhassa ja maltilliseen tahtiin. toivottavasti tästä oli jotain apua?:) ja paljon kiitoksia kehuista, on aina kiva tietää, kun joku käy lukemassa! :>

  VastaaPoista
 3. joo okei! oon ite kohta menos haastatteluun eli ottamassa ensimmäistä askelta :) joskus heinä-elokuussa olis ihanteellinen lähtöaika eli enköhän mäki ihan hyvissä ajoissa oo alottamassa tätä prosessia :) jänskättää vaan oman kielitaidon puolesta kun kuulemma englanniks osa siitä haastattelusta, kun kyllähän sitä englantia ymmärtää paremmin kun osaa sitä itse ääneen sönköttää :D joo musta on tosi mielenkiintoista lukea toisten blogeja sieltä kun tietää että ite sinne päätyy vielä, niin saa vinkkejä :)

  VastaaPoista
 4. kuulostaa hyvältä ja vielä on tosiaan hyvin aikaa hoitaa kaikki asiat:) ei kannata jännittää sitä haastattelua, (tiedän helmpommin sanottu kun tehty)se oli oikeesti aika iisi ja vaan tosi pieni osa siitä oli englantia. olin itsekin ihan paniikissa sillon, kun tosiaan tää mun enkku oli kanssa aika surkeeta luokkaa, mutta hyvin siitä silti selvisin:) eikä haittaa vaikkei kaikeen osais vastatakaan, kunhan ees yrität, se on se tärkein juttu. tänne saa aina laittaa kysymyksiä, jos vaan tulee jotain mieleen. yritän parhaani mukaan vastailla:)

  VastaaPoista
 5. haha joo niin mä koitankin olla jännittämättä, toivottavasti ei vaan mee lukkoon et osaa sanoo muutaki kun yes ja no :D kiva juttu :)

  VastaaPoista