perjantai 21. tammikuuta 2011

juhlan aihetta

Arvatkaa mitä.. tänään on aikamoisen juhlan paikka, sillä olen kirjottanut tänä vuonna tähän mennessä yhtä monta blogitekstiä, kun viime vuonna yhteensä :D En sitten tiedä, että onko se hyvä vai huono asia, mutta aion yrittää jatkaa samalla linjalla.

Tänään oli sellanen kepeä 10 tunnin työpäivä. Aamu meni suht leppoisissa merkeissä ja sain inspiksen leipoa muffinsseja. Tein myös R:lle aamupalan, mistähän sitä energiaa oikeen löytyi?
O oli suhteellisen hyvällä tuulella ja niin oli myös M, kun haettiin hänet koulusta. Olin tänään super au pair; leikin poikien kanssa ja luin ison kasan kirjoja.. meillä oli kivaa:) M ja K lähti koulun Japani iltaan ja saatiin olla O:n kanssa pari tuntia ihan kahdestaan. Tein myös pitkästä aikaa makaroonilaatikkoa ja maistui kyllä, sillä kaksi aikuista ja yksi lapsi onnistuivat syömään yli puolet suht isosta vuoasta;)

Työpäivän jälkeen lähdettiin istuskelemaan kahvilaamme.. Tulee kyllä ikävä tätä hengailua ja jutustelua siellä, varsinkin kun on saanut käyttää Suomen kieltä. Mutta ajatellaan asian valoisaakin puolta, vähemmän kahvila käyntejä = vähemmän kaloreita!!! Tää syöminen loppuu än yy tee.. sunnuntaina :D

Tässä vielä illan surkeaa kuvasaldoa..
Meidän auttava puhelin, auttamassa hätää kärsivää ystävää. Taustalla mielettömän taitava taiteilija mies:)

2 kommenttia:

  1. miten selviän Phillyssä ilman sua? : <<<<< oli taas niin viihdyttävä blogitekstikin! PS onnea! ;D

    VastaaPoista
  2. miten mä pärjään täällä ilman sua?? yhyy, olen surullinen. Niin ja kiitos onnitteluista;)

    VastaaPoista