sunnuntai 16. tammikuuta 2011

What a great day

Tänään oltiin sitten downtown kiertueella ja voin kertoa, että tuli nähtyä yhden päivän enemmän paikkoja, kuin viimeisen kuluneen viiden ja puolen kuukauden aikana. Oon kyllä surkea Seattle-opas, mutta siksi meillä olikin mukana hyvä tanskalainen ystäväni M:)


Reissu aloitettiin perinteikkäästi, mistäs muualta, kun Space needleltä. Ylhäällä asti ei käyty, koska oli niin pilvistä (vielä). Voitteko muuten uskoa, että tänään paistoi aurinko!!! Ja tämä tyttö oli siitä niin onnellinen:)

Tarkoituksena oli mennä tsekkaamaan Harry Potter näyttely , mutta se oli niin suosittu, että ainut vapaa näyttelyaika olisi ollut kahdeksalta illalla.. päätettiin sitten, että yritetään joku toinen päivä mahdollisesti uudestaan. Mentiin kumminkin Pasific Science Centteriin katsomaan mm. dinosaurusnäyttelyä + noita ihania tropiikin perhosia, joita liihoitteli kaiken sateenkaarenväreissä ja jos hyvä tuuri kävi ne laskeutuivat moikkaamaan sua johonkin lähistölle :)
Yllä olevat kuvat ovat Pike Marketilta, joka on yksi vanhimmista yhä edelleen toimivista markkinoista täällä. Sieltä löytää kaikkea mahdollista ruosta kädentaidon tuotteisiin, ihana paikka:)

Välillä oli aikaa haaveilla..
Ja välillä "yritettiin" keskittyä

Kuvaa osasta downtownia.. on se hyvä, että tulee ekat kaupunki kuvat otettua tässä vaiheessa, mut eiks se parempi oo myöhään kun ei milloinkaan?:)

Iloiset ja väsyneet matkailijat pääsivät vähän hulluttelemaan;)


Kaiken kaikkiaan päivä oli ihan huippu ja tuli taas nähtyä ja opittua paljon lisää. Kuviakin olisi miljoonasti enemmän, mutta voin niitä sitten myöhemmin laitella lisää jos tahdotte.

Raskaan reissun jälkeen kaipasimme vähän lepoa ja otimmekin pari tuntia rennosti, syötiin hostisän laittamaa hyvää illallista ja juteltiin kaikkea yleissivistävää lähinnä euroopasta ja matkustelusta (=lukekaa, R jutteli ja T myhäili vieressä:D). Ja yllätys yllätys lähdettiin taas kahviloimaan.. oon kyllä laittanut pienen omaisuuden kyseiseen paikkaan, mutta se vaan on niin ihana!! Ja kyllä siellä taas kolme tuntia kului, kuin siivillä. Nyt rentoa oleilua kotona ja huomenna alkaakin sitte "arki" paitsi, että mun ei tarvi tehdä töitä kun kolme tuntia.. JIHUUU!!! Ihanaa viikon alkua kaikille!<3

3 kommenttia:

  1. voidaanko menna space needleen sitte huhtikuussa jos nyt ette kerta mennykaa ylos asti jookooooo?

    VastaaPoista
  2. niin ja ps. ihania kuvia eika nayta yhtaa niin sateiselta :)

    VastaaPoista
  3. tää olikin harvinainen päivä kun nähtiin jopa ihan vähän aurinkoa. ja voidaan sinne mennä, jos on vaan sellanen selkeä päivä, että sinne on järkeä mennä :)

    VastaaPoista