tiistai 4. tammikuuta 2011

hyvää fiilistä

Nykyään mun tiistai ja torstai aamut alkaa vain ja ainoastaan tunnin työskentelyllä, 8.45-9.45. Ekat fiilikset tästä oli, että vähänkö leppoisaa, vaan tunti töitä ja sen jälkeen reilu kaksi tuntia omaa aikaa. Tämä eka aamu kumminkin todisti, ettei se aina niin kivaa olekkaan, aamu oli nimittäin KATASTROFI!!! Lapset kiukuttelivat, etenkin isompi ja tappelivat keskenään koko aamun. M:llä oli myös jotain ongelmia mua vastaan ja hänen suustaan tuli sellaisia sammakoita, että saivat munkin pahalle tuulelle. Päästiin kumminkin kaikki neljä talosta ulos, hieman myöhässä, mutta kumminkin juuri sopivasti viemään M kouluun. Tämän jälkeen käytiin tsekkaamassa O:n koulu, jotta osasin hakea hänet puolenpäivän maissa takaisin kotiin. O oli muuten tosi reipas ja jäi sinne kiltisti hymyssä suin :)

Kotiin päästyäni skypettelin parhaan ystäväni kanssa ja kuinka ollakkaan melkein parin tunnin päästä olin unohtanut kaikki huolet ja murheet ja fiilis oli mitä mahtavin, ehkä juuri siksi tämä tyttö ansaitsee tämän kyseisen tittelin. Voi kuinka kivaa oli taas jutella pitkästä aikaa<3

Jutustelun jälkeen hain O:n kotiin. Siellä hän oli minua odottamassa, edelleen hymyssä suin ja ensimmäiseksi sain ISON halin:) Tultiin kotiin, luettiin pari kirjaa ja sitten oliki jo päiväuniaika, joka tarkoittaa, että mulla oli taas melkein pari tuntia omaa aikaa. Voin siis odottaa, että tulevat ti & to päivät tulevat olemaan melko rentoja, enkä muutenkaan työskentele, kun 6 tuntia näinä päivinä, koska heti viiden jälkeen mun tarvii kiiruhtaa bussipysäkille, jotta pääsen kouluun:) Jee! Lisäksi nää päivät on täydellisiä esim. aamulenkkeilyyn tai Suomeen päin skypettelyyn, täytyy siis olla iloinen näistä uusista järjestelyistä, vaikka muut päivät sitten taas vuorostaan ovatkin pidempiä :)


Illalla pääsin vihdoin testaamaan uuden koulukurssini, joka on siis nimeltään total body conditioning. Ensimmäinen kerta sisälsi, aerobickkia, käsilihaksia, vatsa-ja selkälihaksia, sekä venyttelyt, eli aika monipuolinen tunti kyseessä:) Ainut miinus oli, että opettaja ei näyttänyt liikkeitä edessä, joten välillä olimme vähän pihalla, että mitä sitä pitäisi tehdä. Ja niin, menin tietysti ensimmäiselle tunnille tyylikkäästi 15 minuuttia myöhässä, ensin host-äitini K oli myöhässä, jonka johdosta jouduin juoksemaan bussipysäkille noin kilsan matkan, (tuli otettua hyvät alkulämmöt) no tietysti bussini oli 15 minsaa myöhässä eli turhaa juoksin ja näiden ihanien epämääräisten aikataulujen vuoksi tulen myöhästymään varmaan useammankin kerran. Onneksi opettaja on tosi mukava ja joustava, joten ei se haitannut.. se on mulle vaan niin perjaate juttu, etten tykkää olla myöhässä, mutta ei sille nyt vaan voi mitään..

Jos sitä nyt menis vaikka nukkumaan, musta on tullut "vanha" ja meen joka ilta kympiltä nukkumaan, hah;) Huomenna luvassa työnlomassa kerhoilua O:n kanssa, sekä töiden jälkeen hengailua J:n kanssa. Goood night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti