tiistai 25. tammikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Täällä on ollut tänään melkoisen keväinen ilma.. kymmenisen astetta lämmintä, melko vihreää jo joka puolella ja aurinkokin pilkisteli välillä pilvien takaa. Loistava ilma siis aamupäivä lenkkeilyyn! Mikäs sen mukavampaa kun kävely kohti yliopiston suuntaa, jossa varmasti törmää yhteen jos toiseenkin komistukseen.. se on vähän kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla;)

Meidän aurinkoista takapihaa


Tiistait ja torstait on kyllä melkosen rentoja päiviä. Työskentelin hurjat 40 minuuttia, ennen kuin sain laittaa O:n päikkäreille. Sitten onkin taas pari tuntia vapaata..Seuraavat pari tuntia kuluivat koneella istuen, teetä juoden ja pientä välipalaa syöden. Olen muuten tällä viikolla alkanut opettelemaan juomaan teetä ilman sokeria.. saa nähdä miten käy, mutta toistaiseksi tee on maistunut ihan hyvältä ilman sitäkin:)


Seuraavaksi asia, josta olin enemmän kuin onnellinnen ja vain R voi tietää, kuinka onnellinen voinkaan olla kun hostäitini lahjoitti minulle uuden juomapullon!!! Eikä mitä tahansa juomapuolloa vaan yliopiston juomapullon, jotka eivät muuten ole kaikista halvimpia. Kuulostaa ehkä naurettavalta olla iloinen jostain noin pienestä asiasta, mutta mä jaksoin hehkuttaa siitä seuraavat kaksi päivää :D Varmaan osaksi sen takia, koska mun ostoslistalta löytyi juomapullo ja nyt sitä ei sitten tarvinnutkaan ostaa itse, mutta myös osaksi sen takia koska tunsin olevani hostäidilleni tärkeä:)Siinä se on, Washingtonin yliopiston logolla varustetty juomapullo ja tietenkin yliopistomme väreissä;)

Vielä olis noin tunti omaa aikaa ennen kun jatkuu taas hommat lasten kanssa.. Mitä mä oikeen teen? Vois yrittää keksiä jotain hyödyllisempää näiksi ajoiksi kun koneella istumisen :D Vai?

No kumminkin lasten kanssa on aikaa sellaset puoltoista tuntia ja sitten tää lähtee taas juoksemaan pää kolmantena jalkana bussipysäkille ja suuntaa TBC- tunnilleen. Toivottavasti on yhtä hyvät treenit, kun viime viikolla:)


Sain muuten tänään viestin Tanskalaiselta M:ltä ja aiotaan tehdä viikonloppuna jotain kivaa.. Voi kun tulikin hyvä mieli, kun tietää, että saa hengailla M:n kanssa:) Niin ja ens viikolla on hänen 21-vuotis synttärit, eli pian päästään myös juhlimaan;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti