keskiviikko 12. tammikuuta 2011

veto pois..

Kauan sitä lunta sitten kestikin, ruhtinaalliset puoli päivää. M:n koulu alkoi kaksi tuntia normaalia myöhemmin ja aamupalan jälkeen lapset juoksivat pääkolmantena jalkana takapihalle leikkimään ja onnekski juoksivat, enää sitä lunta ei meinaan juurikaan ole jäljellä. Aloin muuten miettimään kyseistä asiaa vähän tarkemmin, että miten koulu voi vaan ilmoittaa, että tänään koulu alkaa kaksi tuntia myöhemmin. Mitä tekevät ne vanhemmat, joiden pitäisi mennä töihin, kaikilla tietääkseni ei ole kotonaan au paireja, vai onko?





Itse olin aamulla edelleen veto pois ja totesin, että kaksi päivää kestänyt outo kurkkukipu alkoi muuttua flunssaksi. EIIII!! Mä en voi, enkä tahdo olla nyt kipeä. Mä tahdon treenata ja olla pirteä ja voida hyvin. Harmi vaan, kun omiin sairailuihin ei voi oikeen itse vaikuttaa. O oli onneksi tänään tosi omatoiminen ja leikki yksinään ties kuinka kauan, (mitä sille on oikeen tapahtunut?) joten mä pystyin ottamaan melko rennosti. Päiväuniaikaan lipitin teetä, söin appellsiineja, katsoin salkkarit ja otin jopa pienet päiväunet itsekin.

Pian pitää taas jatkaa töitä ja hakea M koulusta. Kahden tunnin päästä alan valmistamaan 16 ihmisen illallista.. Voi kyllä! Tänään on meidän vuoro isännöidä joka keskiviikkoisia illalliskemuja ja koska K tulee suunnilleen samaan aikaan kotiin kun vieraiden pitäisi saapua, lankeaa lähestulkoon koko illalisen tekeminen minulle. Onneksi K teki hyvät valmistelut aamulla, eli ei tehtäväkseni jää pääasiassa muuta kun ruokien uuniin laittoa, kääntöä ja pois ottamista.

Niin ja ylläri, että on meidän vuoro juuri tänään kun ajattelin, että otan tän päivän nyt rauhassa, että pääsen huomenna taas kouluun. Ideana oli, että voisin mahdollisesti rauhoittua yksin ja nauttia illasta, vaikka jonkun hyvän elokuvan parissa. 16 vieraan saapuminen tähän pieneen taloon taitaa muuttaa aika radikaalisti suunnitelmani. Ehkä kävelen kauppaan ostamaan jonkun ihanan lehden ja suuntaan lempparikahvilaani lukemaan sitä ja lipittämään lisää teetä? Kuulostaa melkein suunnitelmalta :)








Niin ja saahan kipeenä ollessa vähän poiketa säännöistä ja ostaa yhden herkullisen suklaakeksin, saahan?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti