lauantai 15. tammikuuta 2011

I'm so happy

Mikä ihana päivä!!!

Aamulla nukuin pitkään, söin aamupalan rauhassa aivan yksin, (kuinka paljon voikaan nauttia, kun saa lukea rauhassa lehden ja juoda kupin teetä)katsoin pari jaksoa greyta ja sitten tänne saapuikin iki ihana ystäväni R!:) Sitä ei voi sanoin kuvailla, kuinka hyvä fiilis on kun saa luokseen ystävän ja tietää, että saa viettää hänen kanssaan koko seuraavan viikon :)

Tänään ollaan hengailtu meillä kotona, käyty northgaten ostoskeskuksessa ja istuskeltu mun lemmpari kahvilassa jutellen ja nauraen. Mä niin rakastan, kun saa puhua toisen kanssa Suomea ja kukaan muu ei voi ymmärtää meitä;) ja rakastan meidän jutusteluja, milloin mistäkin aiheesta ja sitä kuinka taas saa huomata miten tulee unohdettua suomen kielen sanoja.. hups!

Huomenna luvassa huikea päivä Seattlen nähtävyyksien parissa, (joita en itsekään tiedä) joten downtown täältä tullaan :))

P.s tietty koko ensi viikoksi on luvattu sadetta, että R pääsee oikeaan Seattle tunnelmaan;)

4 kommenttia:

  1. heei kysyisin tästä aupair hommasta että mistä sait ns.'kerättyä' niitä lastenhoitotunteja, kun niitähän pitää olla joku 200 ennenku pääsee lähtemään?

    VastaaPoista
  2. moikka! omathan tunnit sain helposti kerättyä hoitamalla siskojen lapsia, mm. ylioppilas vuonna olin hoitamassa vanhimman siskon lasta viidesti viikossa :) lisäksi olen toiminut ohjaajana kesäleirillä. jos sulla ei ole sukulaisten lapsia, joita voit hoitaa, voin suositella MLL:ää. sieltä on monet au pairit saaneet tarvitsemansa tunnit :)

    VastaaPoista
  3. ok kiitti :)! t. se sama anonyymi

    VastaaPoista