maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 10, 11 &12

Hei täällä ollaan taas viikonlopun jälkeisissä tunnelmissa! Nyt alkoi viimeinen kokonainen viikko Seattlessa ja se tuntuu hurjan oudolta, en mä kyllä ymmärrä, että ensi viikolla on edessä muutto Berkeleyyn.

Viime viikonloppu oli ihan superi!! Perjantaina töiden jälkeen lähdin elokuviin, leffan nimeä en yllättäen muista, mutta se oli joku jo huhtikuussa ilmestynyt kauhuelokuva. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kauhua, oon suuri fani ja kerrankin oli jopa ihan katsomisen arvoinen leffa. Musta tuntuu, että nykyään ei osata enää tehdä lainkaan hyviä kauhuelokuvia, vaan ne menee aina ihan överiksi, mutta tästä kyllä tykkäsin.

Lauantai aamulla lähdettiin Suomi-koulun pesistapahtumaan, seurailtiin hetki peliä ja sitten päästiin herkuttelemaan oikeen kunnolla.. siellä kun löytyi mm. tälläisia herkkuja:


karjalanpiirakkaa, lihapiirakkaa ja korvapuusteja... nam,nam,nam<3


Arpajaisiinkin piti tietty osallistua ja voitin kasan lakritsia ja muita herkkuja.. pussissa oli mm. panttereita, merkkareita, lakrisaleja, dracula-karkkeja ja turkinpippureita:)


Tapahtuman jälkeen lähdettiin käymään scandinavian specialties kaupassa ja mitäs muuta sieltä sitten ostettiinkan kun levy fazerin sinistä<3




...nii ja yks dumle tikkari ;)


Iltapäivä ja alkuilta sujui shoppailujen merkeissä.. munhan ei pitänyt enää mitään ostaa, mutta löysinpä kuitenkin kaksi paitaa ja kahdet bikinit, hups :D


Illalla lähdettiin sitten vähän juhlimaan.. enpä ollut käynyt baarissa pitkään aikaan, oli ihan mielettömän hauska ilta ja tanssein koko illan kun hullu.. menin perjaatteella "tää on mun vika viikonloppu ulkona, noi ihmiset ei tuu enää koskaan näkemään mua, eli voin tanssia mitä hulluimpia mooveja ikinä vaan keksin"! :D


Tiia ja M<3


Sunnuntaina pääsin aamiaiselle taas perinteiseen lempparipaikkaan, ah se on kyllä niin paras paikka, eli ens viikonloppuna on vielä pakko päästä sinne :) Myöhemmin mentiin kaverin siskon valmistujaisjuhliin, oli aika siistiä nähdä amerikkalaiset valmistujaiset. Täytyy kyllä sanoa, että täällä juhliin pukeutuminen on vähän erilaista kun meidän juhlissa, nimittäin kaikki vieraat olivat ihan vaan farkuissa yms., itse valmistuneella oli kyllä mekko päällä, mutta mulla oli kyllä niin alipukeutunut olo :D No, nää on näitä kulttuurieroja. Sellainen tapahtumarikas viikonloppu takana tällä kertaa, nyt jaksaa taas tehdä pari päivää töitä kun on niin hyvä fiilis :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti