maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 20 - pakkailua

Tänään on ollut työnalla huoneen pakkailua ja tyhjentämistä, siivoamista, pyykin pesua, vaatteiden lajittelua yms. ihania pakollisia muuttoon liittyviä hommia.Viime viikolla aloin jo tyhjentämään seiniä.. ensin lähti kuvat..Ja tänään lähti vielä sisustustarrakin roskikseen, nyt on jäljellä enää tyhjä mintunvihreä seinä
Hyllyt tuli kaikki käytyä läpi ja paljon tuli heitettyä tavaraa roskikseen, annettua hostlapsille ja kavereille.
Melko tyhjännäköistä oli jo tässä vaiheessa.
Onneksi hostäitini lupasi antaa minulle rahaa huoneeseen ostamistani: matosta, verhoista, päiväpeitosta ja torkkupeitosta, nyt voin hyvillä mielin jättää ne tänne, toivottavasti seuraava au pairkin tykkää niistä :)Vaatehuone melkein tyhjänä..

Mahtuisko tänne hei vielä vähän jotain? Ei vissiin paljon tarvi ostella tavaroita fricosta, kun laukkuun ei yksinkertaisesti mahdu :D Tai sitten lähetän Suomeen ehkä vielä yhden pienen pienen paketin;)
Ns. normaali viimeinen työpäivä meneillään, mutta eihän sitä ymmärrä, että huomenna ollaan oikeesti lähdössä ja takaisin ei enää tulla, tai siis minä en tule. En osaa oikeen ajatella mitään tällä hetkellä, tai oikeastaan ehkä yritänkin olla ajattelematta koko asiaa ja pitää kaiken vaan mahdollisimman normaalina. Tänään vielä edessä illallinen yhden kivan kanssa ja huomenna mennään tyttöjen kanssa vielä lounaalle. Oon niin varma, että huomenna tulee iso itku jos vihdoinkin ymmärrän, että mitä näinä päivinä oikeesti tapahtuu. Mun tarvii sanoa hyvästit mun uudelle kotikaupungille, mun uusille ihanille ystäville ja voi olla, etten koskaan enää palaa takasin tänne, tai näe kaikkia ihania ihmisiä, joihin oon täällä tutustunut. Tälläsia ihan pikkujuttuja vaan..

4 kommenttia:

 1. Niin siis miks muutatte vikaks kuukaudeks Berkeleyyn? Vai minne nyt ees muutitkaan. Se hostisä asu siellä? Mut siis se hostmumkin muuttaa sinne nyt kk vai?

  VastaaPoista
 2. hostisä asuu san franciscossa ja hostäidin vanhemmat täällä Berkeleyssa, asutaan siis hostäidin vanhempien talossa sillä aikaa kun he itse viettävät aikaansa Michiganissa.. lapset pystyy näin näkemään kesän aikana enemmän isää :)

  VastaaPoista
 3. täydestä matkalaukusta jos tulee vielä shoppailtua; muista että voit myös ratkasta asian niinku minä ja ostaa uuden laukun kaliforniasta kun Suomeen niitä saat ottaa kerta kaksi ruumaan + lentolaukun sisälle ;)

  VastaaPoista
 4. ei hemmekko Reetta, loistava idea ;)

  VastaaPoista