torstai 23. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 23

En muistanutkaan miten raskasta on kun pitää viettää koko päivä molempien poikien kanssa. Tänään oli siis töitä kasista viiteen ja olen ihan lopussa, ehkä asiaan vaikuttaa myös tää kuuma sää, johon en ole ihan vielä tottunut :D

Huomenna onkin perjantai, joka tietää viikonloppua. K työskentelee taas kotona ja vie sitten pojat isän luo san franciscoon, taidan mennä siinä samalla sinne vähän kiertelemään, kun eipä tässä parempaakaan tekemistä ole, rahat on tosin melkosen vähissä, eli siihen kiertelyyn se saa sitten oikeasti myös jäädä :D K menee kaverilleen yöksi, joten saan viettää yön täällä Berkeleyssä ihan yksin, niiin hienoa! Aion nukkua pitkään ja makoilla koko päivän sängyssä, taiii no jos on kiva ilma niin ehkä siirryn sängystä makoilemaan ulos aurinkoon :) Mulla ei siis ole mitään suunnitelmia, mutta luulen, että tekee ihan hyvää tällänen rentoilu viikonloppu. Te siellä kaikki varmaan juhlitte jo kovaa vauhtia juhannusta, pitäkää hauskaa ja nauttikaa hyvästä ruoasta ja ystävien seurasta! :)

Ja ainiiin, asiasta ihan toiseen, mulla on meikinpuhdistusaineet ihan lopussa ja pitäisi ostaa uudet. Onko kellään mitään hyviä suosituksia aineista, jotka saisin ostettua täältä päin maailmaakin? Katselin eilen jo kaupassa lumenen tuotteita, mutta koska mulla ei ole niistä mitään kokemusta, en uskaltanut vielä ostaa niitä. Joten apua siis kaivataan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti