maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 27

Enää pari päivää noita erittäin mielikuvituksellisia otsikoita ja sitten lopetan, heinäkuussa alkaa kuulkaa ihan uudet tuulet :D Ja siitä tuli mieleenkin, että onko kellään kiinnostusta lukea, että mitä mulle kuuluu sitten kun palailen takasin kotiin tossa kolmen viikon kuluttua? Oon ehkä jäänyt sen verran koukkuun tähän kirjottamiseen, että voisin ainakin pari-kolme kertaa viikossa kirjoitella, että mitä kuuluu ja mitä kaikkea mä rupean kotiin mentäessä hommailemaan. Meinaan toki kyllä sitten hylätä tämän blogin ja tehdä ihan uuden, johon tulisi sitten ihan kaikkea normiarkea, eli siis lifestyleblogi :)

Tää päivä on ollut ihan mielettömän raskas.. aina käy sama juttu, että kun on aikanen herätys niin kun tänään oli 6.30, niin ei varmaan saa unenpäästä kiinni. Nukuin ruhtinaalliset kolme tuntia ja kymmenen tunnin työpäivän jälkeen olin ihan valmis menemään nukkumaan. Onneks nyt sain edes vähän energiaa ja pian ajattelin raahautua alakertaan tekemään itselleni illallista, eli siis salaattia :) Tänään on muuten eka päivä ilman jätskiä, miten oonkaan lainkaan selvinnyt :D

Hain lapset San Franciscosta ja mentiin downtowniin puistoilemaan, että K sai tehtyä rauhassa töitä kotona. Tultiin Berkeleyhyn ja syötiin nopea lounas, jonka jälkeen lähdin uudestaan M:n kanssa puistoon ja siellä kuluihin sitten seuraavat pari tuntia ja siitä seuraavat 3 tuntia vietin sitten molempien poikien kanssa kotosalla. Oon saanut tänään sellasen kasan haleja ja suukkoja ettei mitään järkeä ja tällä kertaa vanhemmalta pojalta! Muta tuntuu, että M ymmärtää, että mä oon lähdössä pian kotiin ja sain myös häneltä kirjeen, jonka saan kuulemma avata sitten ensimmäisellä lennolla kotiin menessä, awwww<3 Huomenna kotiinlähtöön aikaa tasan kolme viikkoa, en pysty käsittämään!!!

P.s enää 12 työpäivää jäljellä!!! :)

3 kommenttia:

  1. juu kirjoittele vain suomessakin :)

    VastaaPoista
  2. mua ainakin kiinnostais lukea sun blogia ihan suomessakin:)

    VastaaPoista
  3. ihanaa, jos mulla on kaksikin lukijaa niin aion varmasti kirjoitella! :)

    VastaaPoista