perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 17

Ihanat nukahtamisvaikeuteni palasivat taas eilen luokseni ja tuli nukuttua sitten sellaset ruhtinaalliset kahden tunnin yöunet, yllättävän hyvällä energialla ollaan silti tää päivä vedetty ja vieläkin sitä tuntuu olevan jäljellä, eli pitäiskö mun tulevaisuudessakin harkita tän mittaisia yöunia? Kenties.

Aamu alkoi ihanalla puhelulla äidin kanssa. Luulin jo, että siellä oli joku hätänä kun oli tullut kesken yön puhelu, mutta ilmeisesti äiti ei vaan oikeen ajatellut tätä kymmenen tunnin aikaeroa. Harmi etten yöllä huomannut puhelimen soivan, olishan siinä voinut hyvinkin jutustella kun en kumminkaan nukkunut :D

Aamun ilma oli niin pettymys, odotin ihana auringonpaistetta ja sinistä taivasta, mutta yllättäen taivas oli peittynyt pilvistä ja harmaalta näytti. Vedin siis eilisten farkkushortsien sijaan farkut jalkaan ja lähdettiin O:n kanssa puistoon.


Tämän näköisenä liikkeellä tänään.. ihanaa kun jaksan aina kovasti panostaa täällä tähän ulkonäkööni, soori :D

Puistoleikkien jälkeen päätin, että lähden hakemaan kaupasta mansikoita, pakko mun oli jotenkin saada kesäfiilistä vähän päälle.


Tämän näköisiä herkkuja löytyi kaksi rasiallista ja kyllä maistui pojillekkin. Ja arvatkaa mitä, kun astuin kaupasta ulos suurin osa pilvistä oli lähtenyt kauas pois ja taivas oli ihanan sininen ja aurinko paistoi, kannatti siis mennä mansikkaostoksille;)Lounaaksi New Yorkista tilaamaani ruisleipää, namnamnam<3


O:n päikkäreiden aikaan meitsi heitti bikinit päälle ja suunnisti takapihalle ottamaan aurinkoa ja nauttimaan mansikoista ja hyvästä kirjasta.Joo tiedän, olen super valkoinen!!! Eipä tunnu Seattlen aurinko oikeen tarttuvan, toivottavasti Berkeleyn aurinko tykkää musta enemmän ;)


Työpäiväkin loppui jo puoltoista tuntia ennen aikojaan, aikas kiva päivä siis ja nyt odottelen kyytiä, että pääsen aloittamaan viikonlopun vieton. Tänään luvassa elokuva Midnight in Paris, huomisen ohjelmasta en tiedä, mutta sunnuntain vietän ystävien kanssa ja sitten illalla on au pair tapaaminen, jolloin mennään risteilemään. Tulee siis varmaan olemaan ihan tapahtumarikas viikonloppu. Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle?:) Nauttikaa ja pitäkää hauskaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti