keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kesäkuun eka

Apua, se on kesäkuun ensimmäinen! Oikeesti, kesäkuu!!! Niin ja jottei nyt mentäs liian kesäseksi, niin voin kertoa, että täällä tulee taivaan täydeltä vettä.. ehkä sittenkin ihan kiva, että pääsen viettämään mun viimisen kuukauden Californiassa :)

Alkuviikko on ollut melkosen leppoinen töiden suhteen.. maanantaina oli vaan pari hassua työtuntia ja tiistainakin K tuli kotiin 2 tuntia etuajassa. Loppuviikko mennäänkin sitten ihan normaalia aikataulua noudattaen:) Kuulin myös eilen, että hostisoäitini C tulee tänne koko ensi viikoksi, kun taas K lähtee kolmeksi päiväksi konferenssiin ja on poissa ke-pe. Eli ensi viikosta on tulossa todella epänormaali, mutta todennäköisesti mulla on reilusti vähemmän työtunteja kun 45, mikä on mielettömän kivaa! :)

Kävin tänään postissa hakemassa kaksi suuren suurta pahvilaatikkoa ja arvatkaa mitä? Ne on jo täynnä mun tavaroita ja vaatteita ja niistä tuli ihan hirmu painavia:D Maksaa varmaan miljoonan lähettää ne Suomeen, eikä niissä edes ole vielä kaikkea tarvittavaa, eli varmaan ainakin yhden laatikon saan hakea vielä lisää. Toivon, että ne eivät ylitä maksimipainoa ja pääsisivät ehjinä Suomeen asti, no lauantaina se sitten nähdään, jos pääsisin sillon ne lähettämään:)

Vielä 4 tuntia töitä jäljellä ja sitten pääsee salille ja nukkumaan.. tää viikko tuntuu menevän taas jotenkin tosi nopeasti, kun maanantai oli pyhäpäivä. Juttelin hetki sitten mun serkun kanssa koneella ja hän kertoi kuinka kovasti kaikki jo odottaa, että palaan kotiin.. tuli kyllä erittäin hyvä mieli ton lausahduksen jälkeen. Tavallaan siihen on vielä pitkä aika, mutta täällä viikot juoksee niin nopeeaan, että oon varmaan kotona jo tuossa tuokiossa, en sitten tiedä onko se hyvä vai paha asia, mutta odotan jo innolla, että pääsen näkemään perheeni ja ystäväni!<3

2 kommenttia:

  1. löysin tän blogin vähän aikaa sitten ja luen tätä säännöllisesti:D mulla on itelläni ollut yli 5 aupairia kun asuttiin pari vuotta sitten ulkomailla, ja on tosi kiva kuulla myös aupairin näkökulmasta näitä juttuja :D tosin meillä oli varmaan vähän erilaista kun oli kaks tyttöä ja viimeisinä vuosina molemmat yli 10vuotaita. ehkä lähden itsekin vielä aupairiksi joskus, joten tosi mukava lukea tästä ajatuksia! toivottavasti näkisit tota perhettä tulevaisuudessakin joskus, koska me ollaan hyvissä väleissä kaikkien kanssa ja se on musta tosi arvokasta ja ihanaa. hyviä viimeisiä viikkoja ja nauti oikein kunnolla, sulla tulee varmasti vielä ikävä sitä perhettä!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Onpas kivaa saada kommenttia sieltäkin puolelta :) Tottahan se on, että jokainen perhe ja au pairit ovat erilaisia ja uskon, että jos olisin ollut jossain toisessa perheessä, olisi vuoteni ollut ihan erilainen, siihen olen törmännytkin kun olen vieraillut au pair ystävieni luona ja nähnyt monia eri perheitä. On oikeastaan aika mielenkiintoista nähdä, miten erilaista voi elämä olla kussakin paikassa, kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa :) Tämä blogi on mulle paikka, mihin pääsen purkamaan kaikki ajatukseni ja monesti tekstit saattavatkin olla negatiivisen puoleisia, koska ne tunteet kuohuttavat aina kaikista eniten! Olen kuitenkin iloinen saadessani viettää vuoteni tässä perheessä ja uskon, että tulen ikävöimään kaikkia kovasti, etenkin lapsia! Ja aion ehdottomasti olla heihin yhteydessä vuoden jälkeenkin:) Kiitos kommentistasi ja varmasti yritän nauttia viimeisistä ajoista niin paljon kuin suinkin voin:)
    -Tiia

    VastaaPoista