torstai 16. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 15 &16

Hellou!

Täällä ollaan oltu työntouhussa pari viimeistä päivää. Eilinen päivä oli tosi ihana, kun mr O osasi käyttäytyä, mentiin viimeistä kertaa yhdessä leikkikerhoon ja palautettiin kirjastonkirjat. Tuntui hassulta sanoa hyvästit leikkikerhon ohjaajalle, mutta siihen on kai totuttava, kun veikkaan, että muutamat muutkin hyvästit on seuraavan viiden päivän aikana sanottava.

Tämä aamu oli suoraan sanottuna yhtä helvettiä: heräsin myöhässä, O kiukutteli ja hostäitikin päätti pestä pyykkinsä, vaikka mun piti saada lasten vaatteet koneeseen, hups siitä tulikin mieleen, että tarvis varmaan mennä laittamaan ne pyykit kuivuriin :D No onneksi 8 kilsan juoksulenkin jälkeen tuntui taas vähän paremmalta ja päästiin nauttimaan iltapäivä auringostakin:) Huomiseksi on kuulemma luvattu lämmintä aurinkoista päivää ja jos näin on niin minä ja O ollaan kyllä koko päivä ulkona.

Ihanaa kun huomenna on viikonloppu, tosin se tarkoittaa myös sitä, että ne päivät oikeesti alkaa loppumaan, viimeinen Seattlen viikonloppu, nyyh :/ Tarvisi alkaa tota huonettakin purkamaan ja pakkailemaan, vaikka uhosinkin, että jätän sen viimeiseen iltaan, hah!

Seuraavaksi vähän kuvia tältä päivältä:Moi, olen Tiia ja testailen vähän tätä mun uutta kameraa


Kerran hullu, aina hullu!!!Tänään tarjettiin jo tälläsellä asustuksella ja toivottavasti huomenna saa heittää ton neuleenkin vielä pois :)


Ihanaa viikonloppua kaikille!!!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti