sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 17 & 18

Perjantaina oli ohjelmassa siis illallinen ulkona, sekä elokuva midnight in Paris, josta muuten tykkäsin! Ei ehkä ole kaikkia varten, mutta itse kun olen kiinnostunut taiteesta ja elokuvassa vilahteli, jos keitäkin historiallisia kirjailijoita ja taiteilijoita + oli se vielä hauskakin, niin ei voinut kyllä olla tykkäämättä!

Tämän näköisenä lähdettiin liikkeelle perjantai illalla!

Lauantai oli super sateinen päivä ja päätettiinkin lähteä pienelle kulttuurikierrokselle Tacomaan, luvassa oli siis vierailu Museum of glass:iin. Museossa pääsi näkemään, miten lasia puhalletaan livenä, sekä jos minkäkinlaisia erilaisia lasiesineitä, toiset olivat mielettömän upeita ja toiset sitten taas mielettömän rumia, jos niin voi sanoa :D Itse museossa ei saanut ottaa kuvia, mutta tässä muutama museon ulkopuolelta otettu kuva:


Tämän näköinen oli museo ulkopuolelta kuvattuna, sen kuulemma pitäisi muistuttaa isoa lasijätskitötteröä, mitäs tykkäätte?Ja tämännäköisiä koristuksia löytyi museon edustalla olevasta katoksesta


Museon jälkeen mentiin illalliselle ihan mielettömän hyvään pizzapaikkaan ja sen jälkeen vuorossa olikin leffailta, tällä kertaa ihan kotona :) Oli kyllä hauska ilta ja tuli herkuteltua ja naurettua paljon.


Nyt ollaankin sitten jo sunnuntaissa ja pian on lähtö au pair tapaamiseen, eli ei muuta kun risteilylle mars! Katotaan jos saisin sieltä jonkun kuvankin napattua. 2,5 päivää Seattlessa jäljellä, sitten on aika sanoa hyvästit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti