keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 29

Tänään oli vähän erilainen työpäivä. Herättiin kaikki aikaisin ja otettiin suunnaksi San Francisco, koska K:lla oli hammalääkäri. Me pyörittiin sitten reilu tunti poikien kanssa pitkin katuja, kun kaikki liikkeet oli vielä suljettuina, tai no käytiinhän me tietty starbucksissa syömässä ne 400 kalorin mustikkamuffinssit ;) K:n tultua hammaslääkäristä sain pari tuntia omaa aikaa ja kiertelin ympäri ämpäri ciscon katuja, kävin myös ostamassa lehden ja linnoittauduin uudestaan starbucksiin, tällä kertaa kyllä teen kera. Myöhemmin vein O:n päikkäreille, kun K ja M viettivät laatuaikaa kahdestaan ja O:n herättyä mun työpäivä loppui. Aika iisi päivä siis!!

Töiden jälkeen kävin ekaa kertaa kirpputorilla, oli ihan siisti melkoisen pieni paikka, mutta en löytänyt mitään ostamisen arvoista. Musta täällä kirppisvaatteet on paljon kalliimpia suomeen nähden ja tuntuu, että jostain halppiskaupasta olisin saanut parempikuntoisen vaatteen vielä halvemmalla, no tulipa ainakin sekin koettua :) Koska olin töiden jälkeen vielä san franciscossa niin pitihän kotimatkalla pyörähtää keskustassakin, siis ihan taas vaan katselemassa. Mulla on tosin yks juttu mikä mun pitäis vielä ennen kotiinlähtöä oikeesti ostaa, mutta kai sen nyt tietää, että kun näkee sän täydellisen vaatekappaleen mielessään, niin eihän sellasta nyt kaupasta löydy, ei sitten varmasti! Nooo.. kumminkin astuin vahingossa mangoon ja heti sisälle astuessa mun edessä oli täydelliset housut ja niissä lappu -70%.. voin kertoa, että ne oli ihan pakko ostaa, mutta hintaa ei tosiaan ollut kun sen 17$ niin annan itselleni anteeksi;)

Lopuksi kävin vielä kiinalaisessa syömässä ja jälkkäriksi tuli taas syötyä sitä jätskiä.. sain kyllä tällä kertaa toisen pallon väärää jätskiä, eikä se ollut niin hyvää kun se olisi ollut mitä pyysin, mutta huomasin sen niin myöhään etten jaksanut enää kääntyä takaisin :D Tän päivän ruokailujen jälkeen oli taas niin pallo olo, että oli pakko lähteä lenkille ja 50 minsan juoksujen jälkeen mielikin muuttui jo paljon paremmaksi ja energisemmäksi ja pompin vielä sisälle päästyä radion biisien tahdissa kun mikäkin sekopää :D

Nyt kello on vähän yli yhdeksän ja vielä pitäisi jaksaa venytellä ja sitten ajattelin käperyä pariksi tunniksi peiton alle lukemaan blogeja tai cecilia ahernin kirjaa. Enää yksi päivä kesäkuuta jäljellä, mä odotan jo niin paljon heinäkuuta.. entäs te?:)

3 kommenttia:

  1. aina pitää niin kiireellä lukea kaikki blogitki läpi ettei koskaan kirjoita näihin mitään :D sen verran nyt voisin sanoa että sun blogi ja monen muunki auppari blogi on saanu mut alunperin innostumaan tästä ajatuksesta, ja lähtö koittaakin kolmen viikon päästä australiaan, eli siinä mun heinäkuun suunnitelmat:) kiitos siis siitä!

    VastaaPoista
  2. haha, tiedän tunteen, mutta kiva kun ehdit tällä kertaa kirjoittelemaan :) ja hienoa, että me ollaan saatu sut innostumaan reissuun lähdöstä, voin luvata, että tulee varmasti olemaan mieletön reissu! nauti vikoista viikoista kotona ja ota kaikki irti Australiasta! :)

    VastaaPoista
  3. toivotaan parasta, ja kiitos:)!!

    VastaaPoista