lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesäkuun neljäs vol 2

Oli vielä ihan pakko tulla kertomaan, että tiliäni ei tyhjennetty kokonaan, jeee!!! Kahden jättisuuren paketin lähettäminen maksoin siis n. 270$, mikä oli positiivinen yllätys mulle. Jos olisin alkanut kantamaan tota tavaramäärää extra matkalaukuissa, olisin varmaan saanut ostaa ainakin 4 laukkua ja voi olla, että kuuden matkalaukun roudaaminen olisi vähän vituttanut + varmasti maksanut enemmän, kun toi 270$! I'm so happy! :))

Arvarkaa mikä muu mut saa onnelliseksi?? No se, että täällä on + 30 lämmintä, ei pilven pilveä taivaalla ja meikäläinen on maannut viimiset 3 tuntia takapihalla bikineissä!! En voi uskoa tätä todeksi ja vielä huomiseksikin luvattu samanlaista, eli aika sopivasti just mun vapaapäiviksi:) Hostäiti tosin huuteli äsken, että alkaa selkä näyttämään vähän turhan punaselta, eli ehkä pitäis siirtyä pikkuhiljaa sisätiloihin, tai sitten vaan pysytellä selällään loppuaika;)

Illalla vielä nauttimaan ruokaa hyvässä seurassa.. voisiko tää lauantai oikeesti olla enää yhtään täydellisempi..!!! Mä oon niin iloinen!!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti