torstai 2. kesäkuuta 2011

Kesäkuun toka

Seattlelaisilla on ilmeisesti tapana aloittaa kesäkunnon kohottaminen vasta kesäkuussa, parit viimeiset päivät sali on ollut ihan tupaten täynnä porukkaa ja sekös mua ärsyttää! :D Oikeesti, kun itsellä ei ihan hirveästi sitä treenaamisaikaa ole, niin olisi kiva käyttää oma aika mahdollisimman tehokkaasti, mutta melko hankalaa se on kun kaikki laitteet, joita haluisit käyttää on koko ajan varattuja, murrr!! Mulla on enää pari viikkoa aikaa treenata salilla, antakaa mulle siis mahdollisuus käyttää se aika mahdollisimman hyvin, kiitos! :)

Muuten ei tänään mitään kovin ihmeellistä ole tapahtunut, rento torstai kuten torstait aina. Ja tää sää, oikeesti!! Kaikki sanoo, ettet sä voi nyt lähteä kun tulee kesä ja kesä on just kuulemma se asia minkä takia ihmiset Seattlessa asuu..hah sanon minä! Sadetta, sadetta, sadetta ja vähän tuulta vielä päälle. En ymmärrä miten lasten äidit päästää lapsensa ulos pienissä hameissa ja vielä ilman sukkahousuja, kun mä värjöttelen farkut ja takki päällä. Kai ne lapset sitten juoksee ja leikkii koko ajan ettei tule kylmä.

Hostäiti lähteekin kuulemma konferenssiin jo maanantaina, enkä nyt sitten tiedä, että koska palaa takaisin.. keskiviikkona, perjantaina? Ainakin viimeistään perjantaiksi, koska sillon on meidän M:n 6-vuotis syntymäpäivä. En ole vielä yhtään miettinyt, että mitä ostan lahjaksi, riippuen varmaan vähän noiden lauantain pakettien lähettämisten jälkeen, että paljon on vielä rahaa tilillä, vai onko yhtään :D

Tänään siellä kotimaassa on vietetty mun siskon lapsen 5-vuotis synttäreitä, voi kuinka olisinkaan halunnut olla mukana!:) Musta synttärit on aina ihan parhaita, saa viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa ja syödä kaikkea ihanaa, varsinkin meidän äidin tekemää täytekakkua ja voileipäkakkua, namnamnam!<3 Onneksi meillä on niin iso perhe, että on monet synttärit vielä tänä vuonna edessä kun pääseen kotiin.

Huomenna on taas perjantai.. ja sitten edessä kolmanneksi vika viikonloppu Seattlessa.. täytyy siis nauttia siitä täysin rinnoin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti